‘Mjeshtrit e improvizimit’, shikoni se si këta njerëz i “rregulluan” veturat e tyre

Ndryshe

‘Mjeshtrit e improvizimit’, shikoni se si këta njerëz i “rregulluan” veturat e tyre

Më: 21 shkurt 2021 Në ora: 22:01
Ilustrim

Përmirësimi është një term jashtëzakonisht i gjerë në botën e automobilave, veçanërisht në raste urgjente.

Nëse është një makinë që udhëton në një rrugë publike, atëherë ky improvizim duhet të plotësojë të paktën një minimum të kërkesave të sigurisë.

Sidoqoftë, shumë shpesh gjenden në një situatë ku është e nevojshme të ndreqin një mosfunksionim me atë që kanë në dorë, dhe kjo është zakonisht modeste dhe kryesisht e papërshtatshme.

Më poshtë janë disa rregullime që e kanë rregulluar problemin shkurtimisht, por gjithashtu konfirmuan që imagjinata njerëzore është e pakufishme, ashtu siç është papërgjegjësia dhe gatishmëria për të ndërmarrë rreziqe.

Ky shembull vjen nga Australia, ku një shofer kamioni lidhi një kështu boshtin e gomave.

Pronari i këtij kamioni nuk ishte në rast urgjence.

Ai me një SUV po tërheqë rimorkion e madhe të një kamioni. Nësse nuk e besoni, shikoni videon më poshtë.

Më poshtë janë disa rregullime që nuk do të besonit se ishin bërë në të vërtetë në këtë mënyrë.

Ndonjëherë nuk keni nevojë as të ndërroni baterinë.

Image
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat