“Fuqizimi i ndërmarrësisë tek të rinjtë”

Aktuale

“Fuqizimi i ndërmarrësisë tek të rinjtë”

Më: 23 qershor 2021 Në ora: 14:46
Pamje nga vendi i ngjarjes

Kultura luan një rol të rëndësishëm në promovimin e zhvillimit të qëndrueshëm shoqëror dhe ekonomik për brezat e ardhshëm.

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka organizuar një diskutim rreth zhvillimit të të rinjve dhe përkrahjen e start-ups me temën “Fuqizimi i ndërmarrësisë tek të rinjtë”.

Ky diskutim u bë me zëvendësministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Sejnur Veshall, ndërsa u moderua nga z. Ardian Hoxha.

Z.Veshall ndër të tjera foli për rëndësinë e hartimit sa më të mirë të politikave rinore dhe përkrahjen e ndërmarrësve të rinj në fillimin e bizneseve të reja.

Gjithashtu u potencua nevoja e bashkëpunimit me komunitetin rinor dhe të bizneseve, në përmirësimin e politikave rinore dhe mbështetjes adekuate institucionale.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat