Ku po shikon njeriu? Përpara apo prapa? Gjeni se çfarë do të thotë zgjedhja juaj

Life style

Ku po shikon njeriu? Përpara apo prapa? Gjeni se çfarë do të thotë zgjedhja juaj

Më: 20 shkurt 2021 Në ora: 10:23

Ne kemi krijuar dhe vazhdojmë të krijojmë një sistem të përbashkët që na lejon të komunikojmë (simbole, rregulla dhe norma), por asgjë nuk është perfekte. Ndjesia nuk është lineare dhe jo gjithmonë jemi dakord me mënyrën se si i shikojmë gjërat.

Ne jo vetëm i referohemi mënyrës së të kuptuarit të situatave të caktuara, të kornizimit të tyre, por edhe specifikisht të perceptimit të tyre.

Këto lloj testesh bazohen në imazhe, kuptimi i të cilave nuk jepet paraprakisht; 

Nuk është aq e thjeshtë, në këtë rast, të thuash nëse njeriu i tërhequr po shkon përpara ose prapa. Kjo është arsyeja pse është një mundësi ideale për të lejuar që vetë ndjenja juaj të veprojë, e cila nuk është asgjë më shumë se ajo që mendojmë me të vërtetë, ndiejmë dëshirë, frikë, etj.

Guxoni të thoni se cili është drejtimi drejt këtij njeriu? Përgjigja juaj do t’ju tregojë se çfarë të prisni.

Përpara

Nëse gjëja e parë që shihni në vizatim është një njeri që hap krahët përpara, mund të jeni duke pritur për një takim të rëndësishëm të ardhshëm ose një aventurë të re. Po lexoni për të marrë dhe po përgatiteni për bollëk dhe përvoja të reja.

Ashtu si ky njeri hap krahët, ju po tregoni veten të gatshëm për të mirën që jeta ju ofron. Ju po mësoni të merrni; ju po besoni se meritoni më të mirën, dhe kështu do të jetë.

I prapambetur

Nëse, nga ana tjetër, është e qartë për ju që burri po largohet, atëherë diçka e re në të ardhmen ju pret. Ka diçka nga e kaluara që tashmë është atje, që ju tashmë keni vendosur që dëshironi ta lini pas, që nuk shkon më me versionin tuaj për ju këtu dhe tani.

Ashtu si njeriu hap krahët, në rastin tuaj nuk është të merrni, por të largoheni, të hiqni qafe atë që tashmë është një barrë në jetën tuaj dhe të përgatiteni të ktheheni dhe të lëvizni përpara.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat