9 shenja që tregojnë se jeni lidhur me një njeri inteligjent

Life style

9 shenja që tregojnë se jeni lidhur me një njeri inteligjent

Më: 23 prill 2021 Në ora: 06:55
Ilustrim

Lidhjet janë gjithmonë të nderlikuara. Si për të mos mjaftuar ndjenjat, janë një mijë dyshime që ngrejmë mbi veten dhe mbi tjetrin. A na do, a e duam, a bëjmë për të, a bën për ne, po na mashtron, po na tradhëton…por, a e keni pyetur ndonjë herë veten a është inteligjent sa duhet njeriu që keni përkrah?

Në këtë pikë, mund të tregohemi po aq subjektivë sa për pamjen e jashtme. Mund të mendojmë në çaste të caktuara se kemi zgjedhur një partner të zgjuar, ndërkohë që e vërteta mund të jetë krejt e kundërta. Megjithatë, studimet kanë treguar që nëse po shoqëroheni me një njeri inteljgjent, atëherë ai do të shfaqë këto nëntë shenja:

1. E kuptojnë fare mirë kur ndërroni humor.
2. Ia dalin të shoqërohen me njerëzit që keni më pranë në jetë.
3. Arrijnë të dallojnë lidhjet toksike në jetën tuaj.
4. Janë dëgjuesit më të mirë.
5. Nuk kanë frikë të debatojnë.
6. Debatojnë dhe argumentojnë me logjikë.
7. Nuk janë impulsiv.
8. E njohin veten në perfeksion.
9. Përpiqen të përmirësohen kur e ndjejnë të nevojshme.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat