Task Forca për zgjedhjet, në dispozicion portali elektronik për denoncimet e qytetarëve

Shqipëria

Task Forca për zgjedhjet, në dispozicion portali elektronik për denoncimet e qytetarëve

Më: 24 qershor 2017 Në ora: 09:46
Ilustrim

Një ditë para zhvillimit të zgjedhjeve të 25 qershorit, zyra Zyra e zëvendëskryeministres Lidina Mandija njofton se është vënë në dispozicion të qytetareve portali elektronik për denoncimet. Task Forca për zgjedhjet 2017 është e aksesueshme në faqen zyrtare te Kryeministrisë.

Njoftimi i plotë: 
Zyra e zëvendëskryeministres, njofton publikun e gjerë se ka vendosur në dispozicion Portalin elektronik të denoncimeve nën rubrikën: Task Forca për zgjedhjet 2017, e aksesueshme në faqen zyrtare te Kryeministrisë me qëllim referimin e rasteve të përfshirjes së administratës së Kryeministrisë dhe institucioneve të varësisë, gjatë fushatës elektorale, ditën e zgjedhjeve si dhe gjatë procesit te numërimit.

Zyra e zëvendëskryeministres Ledina Mandija inkurajon çdo qytetar që të denoncojë në portalin elektronik të gjitha rastet e përfshirjes në fushatë të administratës gjatë procesit elektoral si dhe garanton ata jo vetëm për ruajtjen e anonimatit, por edhe për ndjekjen me seriozitet maksimal të këtyre rasteve.

Zëvendëskryeministrja siguron se është e vendosur në zbatimin e ligjit dhe do të veprojë me tolerancë zero ndaj çdo rasti të verifikuar në funksion të plotësimit të detyrave në marrjen e masave dhe monitorimin e veprimtarisë, sjelljes apo përdorimit të burimeve njerëzore, financiare dhe logjistike të administratës shtetërore, gjatë procesit zgjedhor për zgjedhjet në Kuvendin e Shqipërisë për vitin 2017.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat