10 arsyet që i bëjnë njerëzit e shenjës së Demit të jenë më të mirët

Life style

10 arsyet që i bëjnë njerëzit e shenjës së Demit të jenë më të mirët

Më: 27 shtator 2020 Në ora: 07:48
Ilustrim

Demi është shenjë e tokës. Duke qenë shenja e pranverës (21 Prill – 20 maj), ai simbolikisht përfaqëson pjellorinë e tokës, fekondimin, lulëzimin. Kjo është arsyeja pse ai është i lidhur me të gjitha mitet në lidhje me Nënën-perëndeshë të pranishme në çdo traditë të lashtë fetare.

Për nga natyra është një shenjë reflektuese dhe paqësore, por nganjëherë impulsive, në fakt, si kafsha që e përfaqëson atë, është paqësore për sa kohë që nuk e zemëron!

10 karakteristika tipike të të lindurve nën shenjën e demit

Konkretizimi

Ata janë njerëz konkretë, praktikë, me këmbë në tokë dhe kanë tendencë të marrin pozicione konservatore në jetën e përditshme. Në fakt, atyre nuk u pëlqejnë ndryshimet, ata preferojnë të jenë pika referimi.

Zotërimi

Njerëzit e shenjës së Demi janë jashtëzakonisht xhelozë dhe zotërues, në fakt ata priren ta konsiderojnë të dashurin si një objekt pasurie. Ata janë të vëmendshëm për çdo ndryshim të partnerit, por ata janë të detyruar të mbajnë prirjen e tyre poseduese në mënyrë që të mos e bëjnë marrëdhënien të pamundur.

Këmbëngulja

Ata që lindin nën shenjën e Demi janë të durueshëm për të ndjekur një qëllim, veçanërisht në punë. Në fakt, ata zbatojnë planet e tyre derisa t’i përfundojnë me sukses.

Durimi

Ata janë njerëz jashtëzakonisht të durueshëm edhe kur fati është i pafavorshëm për ta, në fakt ata dinë të presin me qetësi dhe të fillojnë përsëri kur situata të jetë e favorshme.

Kursimtar

Ata kanë tendencë të grumbullojnë para, por lakmia nuk është pjesë e të metave të tyre.

Besnik të ndjenjave

Si në dashuri, njerëzit e Demi janë gjithashtu shumë besnikë ndaj miqve dhe do të bënin gjithçka për ta. Por mjerë ata që mashtrojnë ose tradhtojnë besimin e tyre, pasi ata nuk falin lehtë!

Siguria

Natyra e tyre kërkon mbi të gjitha sigurinë materiale, si kusht i një jete ngushëlluese. Ata që kanë lindur nën shenjën e Demi ndërtojnë sigurinë e tyre dhe atë të njerëzve për të cilët kujdesen.

Pragmantizmi

Ata kanë një sens të fortë praktik që kërkon kohë të gjatë por realizime të caktuara. Në fakt, çdo arritje është rezultat i një menaxhimi të mirë të burimeve të tij.

Krenaria

Po, ata janë njerëz me një krenari të madhe që mund të mbajnë atë brenda tyre dhe kur të lind nevoja ta shprehin atë. Në fakt, shpërthimet e zemërimit të tyre janë shumë intensive.

Dembelizmi

Për nga natyra ata janë dembelë, zakonisht ata largohen nga jeta e sotme, trafiku, turmat, konfuzioni, ata zgjedhin heshtjen, kontaktin me tokën, natyrën. Pra, ata janë adhurues të jetës në aspektet e saj më origjinale dhe të thjeshta. Ata nuk shkëlqejnë me dinamizëm, por dinë të shijojnë jetën!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat