Personat të cilët nuk duhet ti keni në jetë

Life style

Personat të cilët nuk duhet ti keni në jetë

Nga: D.B. Më: 25 nëntor 2020 Në ora: 14:37
Foto Ilustrim

Njeriu gjatë jetës se ti takon dhe  shoqërohet me shumë njerëz të ndryshëm. Përzgjedhjen e shoqërisë e bënë vet ti . Që përzgjedhja mos të jetë e gabuar , ju duhet të kaloni kohë sa më shumë me njerëz të cilët e nxjerrin të mirën nga ju jo stresin në ju. Personat toksik nuk janë të mirë për askënd ata marrin energjinë dhe ta bëjnë jetën tënde mizore.

Ne kemi mbledhur disa lloje të njerëzve të cilët është më mirë ti mbani larg vetës

Me disa këshilla më poshtë ju mund të largoni njerëzit toksik dhe keqdashës dhe të vazhdoni jetën tuaj në mënyrën më të mirë qe është e mundur …

Personat e pa përgjegjshëm

Personat e papërgjegjshëm janë tipa që vazhdimisht kërkojnë ndryshime në jetën e tyre mirëpo ata nuk marrin as edhe një hape të vetëm për të bërë këtë.Ata jetojnë me shpresë te rreme dhe presin ndonjë mrekulli që të ndodhë. Ata vazhdimisht fajësojnë të tjerët për mendimet negative që shohin për jetën . Sa më shumë që të jesh e shoqëruar nga këta njerëz aq më shumë do të ballafaqohesh me pasivitet , ankesa dhe papërgjegjësi . Dhe pa e kuptuar ti fare këtë mund ta gjendesh vetën në një situat e cila ka ndaluar rrugën tënde te suksesit.

Personat e pa shpres

Njerëzit e pa shpres kane mendime negative rreth sjelles dhe rreth te menduarit . Ata zakonisht perfundojn te droguar ose te dehur . Jo vetëm mendimet por edhe sjelljet e tyre te cilat kane ndaj vetes perfundojn te jene negative. Ata gjithmonë kane mendimet te këqija për vetëm duke u ankuar gjithmonë “unë jam dështim” ose “ Çka do qe te bej unë jam dështim për familjen dhe shoqërinë” apo Unë e di qe do ta prishi kësaj radhe .

Personat emocional

Njerëzit emocionale kane mënyra të ndryshme që të sjellin të keqën në jetën tënde . Ata kanë dëshirë të qe të ndihesh inferior sepse nga kjo ata mendojnë qe po e ngritin vetën. Ata të bëjnë me ndjerë keqardhje për veten për arsye qe mendojnë se secili njeri në planet është me i lumtur se ai. Disa prej tyre jane aq negative sa qe e gjitha qka dëshirojnë janë te kenë eshte te kene ne  kontroll  jetën tënde dhe dëshirojnë që ti të ndihesh keq dhe të ndihesh përgjegjës për ta.

Si ta dallosh qe jeni duke u ballafaquar me nje njeri emocional ? Pasi qe keni takuar ata ti d0 te ndjehesh e lodhur sikur ata te kenë thithur energjinë tende dhe te bëjnë qe te pyesësh veten se çka është duke ndodhur me mua .

Nëse e gjen vetën në atë situatë? Nuk ke nevojë që të vazhdosh lojën e tyre ? Vetëm thuaj “ unë jam jashtë kësaj loje ‘ është shumë e thjeshtë.

Personat qe mirën e thashetheme

Njerëzit mirën me thashetheme pasi që ajo i bënë të ndjehen mirë . Ata janë në gjendje që të flasin me orë të tëra për një histori se si kolegu i tij nuk ka marrë pagën e fundit.

Ata thellohen në biseda të tilla dhe me këtë ata do të thithin energjinë tënde. Njerëzit të cilët mirën me thashetheme janë gjithmonë të informuar rreth çdo gjëje që ndodh në rrethin tuaj. Nëse bëjnë thashetheme gjatë gjithë kohës për të tjerët, me siguri do bëjnë edhe për ju. Edhe nëse ju nuk dëshironi të merreni me jetën e të tjerëve, duke qëndruar me këta njerëz edhe ju do bëheni të tillë. Kujdes!

Personat xheloz

Nëse te bien të takosh njerëz të cilët janë xheloz për arritjet e tua ti automatikisht do të jesh i infiltruar në energjinë e tyre negative. Njerëzit e mirë të bëjnë të ndihesh mirë për veten tënde  jo ata cilët te cilën mundohen te tregojnë që nuk e meriton atë që e posedon.

Personat e përmbysur

Për këtë lloj njeriu asnjëherë nuk vlen mendimi yt . Gjithçka sillet rreth tyre , ëndrrat e tyre , jeta e tyre , dëshirat e tyre .Dhe si përfundim ti gjithmonë ndihesh e vetmuar kur jeni në shoqëri me ta. Ata nuk janë asnjëherë të afërt me ju dhe shumë lehtë ti mund të bëhesh vetëm një lojë e tyre ose një dëgjues e mirë rreth arritjeve të tyre.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat