Rëndësia e meditimit, mirënjohjes dhe të qenit të mirë me veten dhe natyrën

Life style

Rëndësia e meditimit, mirënjohjes dhe të qenit të mirë me veten dhe natyrën

Më: 23 prill 2021 Në ora: 13:59
Ilustrim

Qytetërimi njerëzor ka qenë në errësirë për një kohë të gjatë dhe tani unë jam personalisht këtu duke mbikëqyrur të gjithë procesin dhe po punoj me grupin e Federatës Galaktike të Vëllazërisë për të ndihmuar në përshpejtimin e këtij procesi të Ngjitjes dhe për t’i çuar të gjithë drejt një jete më të lumtur dhe më të prosperuar, të cilën ju të gjithë e meritoni.

Unë kam qenë në Tokën Nënë dhe kam bërë rregullime të kohës. Koha juaj tani po shkon shumë më shpejt, unë po përpiqem të shpejtoj gjithçka në realitetin tuaj me një ritëm më të shpejtë, kështu që procesi juaj i Ngjitjes do të lëvizë më shpejt. Ngjitja juaj duhej të ndodhte shumë kohë më parë, por është vonuar nga të gjitha këto njësi negative, të cilat erdhën në këtë planet vetëm për të shkatërruar, torturuar dhe mbajtur gjithçka dhe të gjithë në errësirë, duke mos lejuar askënd të evoluojë. Këto kohëra po mbarojnë: Unë dhe pjesa tjetër e Federatës Galaktike të Dritës, Mjeshtrit e Ngjitur, Këshilli i Madh, Këshilli i Lartë etj., jemi duke punuar me zell për të.

Ju lutemi kuptoni që është shumë e rëndësishme që ju të bëni meditimin tuaj të përditshëm, të shprehni mirënjohjen tuaj për gjërat që keni; jini të mirë me veten dhe natyrën. Ju duhet të gjeni kohë për t’u lidhur me qenie të tjera më të larta, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë dhe t’ju drejtojmë gjatë këtij procesi drejt Epokës së Artë të Gaia.

Meditimi ju lidh me energjitë 5D, shpejton procesin e Ngjitjes dhe e mban thelbin tuaj të jetës të sigurt nga Forcat e Errëta. Për më tepër, gjatë meditimit zhvillohen komunikimet telepatike dhe është e mundur të lidheni me këdo këtu ose në planet të tjerë në një nivel të vetëdijshëm ose nënndërgjegjeshëm.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat