Bordi i FHK-së vendos të përkrah klubet për gara evropiane

Hendboll

Bordi i FHK-së vendos të përkrah klubet për gara evropiane

Më: 23 korrik 2021 Në ora: 15:56
Bordi i FHK-së vendos të përkrah klubet për gara evropiane

Dje, nën drejtimin e presidentit, Eugen Saraçini, u mbajt mbledhja e radhës e Bordit të FHK-së. Në mbledhje u shtjelluan tema të ndryshme lidhur me aktivitetet e FHK-së.

Pas shqyrtimit të Raportit të Komisarit të Garave për edicionin 2020/21 dhe diskutimeve të shumta,raporti u miratua.

U theksua se në edicionin e kaluar janë luajtur 793 ndeshje, ndërsa edicioni u konsiderua i suksesshëm.

Bordi me shumicë votash rizgjodhi Komisar të Garave, Istref Sadriun, që do të menaxhojë garat edhe për edicionin 2021/22.

Bordi mori vendim që projekt-propozimi për Propozicionet e Garave për edicionin 2021/22 t’u dorëzohet klubeve e shoqatave për diskutim publik. Ato obligohen t’i dërgojnë vërejtjet, plotësimet apo sygjerimet deri më 5 gusht, kur pritet të mbahet mbledhja e radhës dhe aprovimi i Propozicioneve në versionin final.

Bordi u informua edhe lidhur me pjesëmarrjen e klubeve në garat evropiane në edicionin 2021/22 dhe me këtë rast mori vendim që të gjitha klubet të mbështeten me nga 2000 euro.

Bordi i FHK-së shqyrtoi edhe raportin e Këshillit Profesional lidhur me raportimet e seleksionuesve të Kombëtareve, sistemin e garave për grupmosha të reja dhe përgatitjen e strategjisë së zhvillimit të hendbollit në periudhën afatmesme dhe afatgjatë.

Bordi i FHK-së diskutoi edhe lidhur me situatën shëndetësore dhe mori vendim që të gjithë anëtarët e Kombëtareve të sigurohen në kompani të sigurimeve sipas një oferte. Bordi ka sygjeruar që edhe klubet ta bejnë të njëjtën gjë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat