ora 05:26lajmet aktuale E hënë, 01 mars 2021
Vizita pas skandalit!

Vizita pas skandalit!

Përfaqësuesi i Posaçëm i Bashkimit Evropian për Dialogun Prishtinë-Beograd dhe çështje të tjera...

Këshilltari i Obamës: Unë mund të mësoj shumë nga VV, e lejoj veten për gjëra të duhura!
Aktuale

Këshilltari i Obamës: Unë mund të mësoj shumë nga VV, e lejoj veten për gjëra të duhura!

“Si një fëmijë emigrant nga Bronx u...

Gara e ashpër dhe ‘përplasje’ në LDK, analisti vjen me një propozim interesant: Ky duhet të jetë kryetari i ri
Politika

Gara e ashpër dhe ‘përplasje’ në LDK, analisti vjen me një propozim interesant: Ky duhet të jetë kryetari i ri

Zgjedhjet brenda...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

114,051,765

Të shëruar

64,400,488

Të vdekur

2,530,563
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Ibrahimi: Nuk kemi rekomanduar ndonjë ndryshim të masave anti-covid

Ibrahimi: Nuk kemi rekomanduar ndonjë ndryshim të masave anti-covid

Ibrahimi: Kemi numër të vogël të nxënësve dhe mësimdhënësve të infektuar

Ibrahimi: Kemi numër të vogël të nxënësve dhe mësimdhënësve të infektuar

Ibrahimi: Është parë një ngritje sa i përket të hyrave vetanake

Ibrahimi: Është parë një ngritje sa i përket të hyrave vetanake

Ibrahimi: Komunat kanë ndihmuar bizneset në bazë të mundësive

Ibrahimi: Komunat kanë ndihmuar bizneset në bazë të mundësive